Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Υγιεινή & Ασφάλεια Covid-19

Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι η προτεραιότητά μας, γι'αυτό το λόγο τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας.

  • Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας το κατάλυμά μας τηρεί απαρέκκλιτα όλες τις σχετικές οδηγίες και κανονισμούς.
  • Η απολύμανση των δωματίων πριν την άφιξη των πελατών θα γίνει βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Όλες οι απολυμάνσεις, τόσο των εξωτερικών όσο και τον εσωτερικών χώρων,  θα γίνουν με πιστοποιημένα καθαριστικά/απολυμαντικά. Θα σας υποδεχτούμε σε ένα άνετο και υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον.
  • Το check out πραγματοποιείται στις 11.00 π.μ., ενώ το check in μεταφέρεται στις 15.00 μ.μ.,  ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άφιξη κατά την ημέρα αναχώρησης, το check out πραγματοποιείται στις 12 π.μ.
  • η πισίνες της βίλας χλωριώνονται αυτόματα σε ώρες από 24:00 έως το πρωί 07:00. Παρακαλούμε να μην εισέρχεστε τις ώρες αυτές σττις πισίνες για τη δική σας ασφάλεια.
  • Όσον αφορά τα δωμάτια,τα κλιματιστικά όλων των δωματίων είναι αυτόνομες μονάδες και δεν αποτελούν τμήμα κεντρικού κλιματισμού. Έχουν όλα συντηρηθεί, απολυμανθεί και θα απολυμαίνονται και μετά από κάθε αναχώρηση. Τα δωμάτια καθαρίζονται με μεγάλη σχολαστικότητα, έτσι ώστε κάθε επισκέπτης να βρίσκει ένα ασφαλές, καθαρό περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας,

Η διεύθυνση της βίλας